Antalya’da 22 yaşındaki genç, sokakta ölü bulundu

Gönül ilişkisi yaşadığı kadının eski kocasıyla tartıştıktan sonra ilk başta bacağından bıçaklanan 22 yaşındaki Anıl Kiraz, sokakta silahla vurulmuş bir şekilde ölü olarak bulundu. Cinayet olayıyla ilgili 1 şüpheli aranıyor.

GÜNDEM 21.05.2022, 16:32 22.05.2022, 16:07
Antalya’da 22 yaşındaki genç, sokakta ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu güvenlik ekipleri, sabah 05.30 civarında gelen bir ihbar sonrasında yola koyuldu.

22 yaşındaki Anil Kiraz sokak ortasında öldürüldü

Ekipler, olay mahaline geldiklerinde av tüfeğiyle kafasından vurulmuş ve kanlar içerisinde yer de yatan bir kişiyi gördü.

112 sağlık ekiplerince gerçekleştirilen kontroller sonucunda hayatını kaybettiği bildirilen kişinin 22 yaşındaki Anıl Kiraz olduğu görüldü.

Gönül birlikteliği yaşadı

Ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Kiraz’ın, 1,5 sene önce kocasından ayrılan Gülsüm İ. ile 2 aydan beri gönül birlikteliği yaşadığı, aralarında söz kestikleri öne sürüldü.

Ayrı yaşadığı eski eşinin evine gelen Nuri S.’nin, evde karşılaştığı Anıl Kiraz ile tartıştığı, ikili arasındaki tartışmanın sokağa taşındığı ve bu esnada Anıl Kiraz’ı bacağından bıçaklayan eski koca Nuri S.’nin, bölgeden kaçtığı aktarıldı.

Sokakta ise duyulan silah sesinden sonra yere yıkılan Anıl Kiraz’ın bölgede hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ailenin feryadı yürekleri dağladı

3 yaşındaki oğluyla beraber Anıl Kiraz’ın cesedinin başında bekleyen Gülsüm İ. gözaltına alınırken; söz konusu gencin cenazesi, cumhuriyet savcısı, adli tabip ve olay yeri ekibinin incelemelerinden sonra Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayı öğrenen ve olay yerine koşan Anıl Kiraz’ın babası ve annesi, feryatlarıyla ortalığı inletti.

Katil zanlısı aranıyor

Oğullarının kendi kendisini öldürmüş olamayacağını belirten anne-baba, katillerin bulunmasını talep etti.

Bu esnada 112 sağlık ekibi tarafından, olay yerinde fenalık geçiren anne-babaya müdahale edildi.

Katil zanlısının bulunması amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar (0)