Ankara merkezli 40 ilde eş zamanlı operasyon!

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT, SİBER Daire Başkanlıkları tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin deşifre edilmesine ilişkin olarak Ankara merkezli 40 ilde yürütülen çalışmalar neticesinde örgütün, Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak yuvalanan ve ‘mahrem sorumlu’ oldukları belirlenen 99 şüphelinin, eş zamanlı bir şekilde gözaltına alınmaları kararlaştırıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 55 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

GÜNDEM 04.01.2022, 10:03 04.01.2022, 10:06
Ankara merkezli 40 ilde eş zamanlı operasyon!

Jandarma Genel Komutanlığı’na yuvalanan FETÖ mensuplarının deşifresine ilişkin çalışmalar devam ediyor.

55 FETÖ şüphelisi yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından gerçekleştirilen soruşturma çerçevesinde, verilen talimatlarla; Emniyet Genel Müdürlüğü TEM, MİT ve SİBER Daire Başkanlıkları tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin deşifre edilmesine ilişkin olarak yapılan çalışmalar neticesinde Ankara merkezli 40 kentte, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak yuvalanan ve ‘mahrem sorumlu' oldukları belirlenen; 65'i önceden ihraç edilmiş kamu personeli, 34'ü özel sektör görevlisi olmak üzere 99 FETÖ şüphelisinin, eş zamanlı bir şekilde gözaltına alınmasına karar verildi.

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda FETÖ şüphelisi 55 kişi yakalandı. Firari şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

Yorumlar (0)