Ankara için uyarı! Kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şehirde yaşanabileceği düşünülen fırtına ve kuvvetli rüzgâr sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olunması hususunda uyarıda bulundu.

GÜNDEM 18.04.2022, 10:07 18.04.2022, 16:07
Ankara için uyarı! Kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor

Pazartesi ve salı günü yaşanabilecek “kuvvetli fırtına ve rüzgâr beklendiği" konusunda Ankara Valiliği vatandaşları uyardı. Valiliğin, sosyal medya platformu Twitter’dan gerçekleştirdiği açıklamada, yapılan son meteorolojik incelemelere göre, rüzgârın 18 Nisan Pazartesi ve 19 Nisan Salı günü Ankara'nın doğusunda ve güneyinde fırtına, yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına şeklinde olabileceği tahmin ediliyor.

Tüm ülkeyi etkisi altına alan hava değişimleri bu defa kendisini Ankara’da hissettirecek. Ankara Valiliği yaptığı açıklama ile şehirde kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın beklendiği yönünde vatandaşlara dikkatli olunması adına çağrıda bulundu.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı

Yapılan açıklamada, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, toz savrulması, doğalgaz ve soba sebepli zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması karşı vurgu yapıldı.

Yorumlar (0)