Ankara'da kaybolan tıp öğrencisi ölü bulundu

Başkent Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan Onur Alp Eker (20), güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere yakın bir bölgede ölü olarak bulundu.

GÜNDEM 22.07.2021, 20:54 24.07.2021, 20:12
Ankara'da kaybolan tıp öğrencisi ölü bulundu

Talihsiz gencin bulunması için dün gece geç saatlerde ara verilen arama-kurtarma çalışmalara bu sabah tekrar başlandı. Ekipler, Eker'in kaybolduğu bölgedeki çalışmalara karadan ve havadan devam ederken, akşam saatlerinde Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde bir bölgede Eker'in cansız bedenine ulaşıldı.

Eker'in, kaybolmadan evvelki son görüntülerinin güvenlik kameralarına yansıdığı bölgeye yakın bir yerde bulunduğu belirtildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ne olmuştu?

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Onur Alp Eker, bayram tatili için annesi ile birlikte ilçeye bağlı olan Yeşilova Mahallesi'nde yaşayan dedesi Zühtü Erdoğan'ın (65) yanına geldi. Onur ve dedesi, bayramın ilk günü öğle vaktinde kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkardı. Bu esnada koyun kaçtı. Onur ve dedesi, dağlık bölgeye doğru kaçan koyunun peşinden gitti. Zühtü Erdoğan, geri dönüp kamyonetini alarak farklı bir yoldan gidip koyunu yakalamak istedi. Onur ise dağlık bölgede koyun ile birlikte kayboldu.

Zühtü Erdoğan, yakınlarıyla birlikte yaptığı aramadan netice alınamayınca güvenlik güçlerine haber vermişti. Güvenlik güçleri gece geç saatlere dek bölgede arama yapmış fakat genç bulunamamıştı. Dün de havadan helikopter destekli gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmalarında drone ve termal kamera kullanılmış, gencin izine rastlanmamıştı.

Yorumlar (0)