ANKAPARK davası sonuçlandı: Ankara Büyükşehir Belediyesi kazandı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde bulunan ANKAPARK ile ilgili tartışmalara mahkeme son noktayı koydu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin davacı olduğu ve tahliye edilmesi yönünde talepte bulunduğu Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde bulunan ANKAPARK'ın işletmecisinin tahliye edilmesine karar verildi.

GÜNDEM 06.07.2022, 15:06
ANKAPARK davası sonuçlandı: Ankara Büyükşehir Belediyesi kazandı!

Uzun zamandır tartışmalara neden olan ANKAPARK hakkındaki son kararı mahkeme verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ANKAPARK'ın tahliye edilmesi ve belediyeye devredilmesi için açılan davanın karar duruşması bugün Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi’nce görüldü.

Taşınmaz üzerinden işletmecinin müdahalesi kaldırıldı

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan ANKAPARK'ın tahliyesine karar veren Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, aynı zamanda taşınmaz üzerinden işletmecinin müdahalesinin kaldırılmasına da hükmetti.

Davalı işletme "Haksız bir karar" vermeyin dedi

Duruşmada mahkemede bulunan davalı vekili, kira sözleşmesi ile ilgili fesih bulunmadığını, bu yüzden de tahliye kararı verilir ise haksız bir karar olacağını beyan etti.

Bunun üzerine davacı taraf olan Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili raporları öne sürdü ve bilirkişi ile keşif raporlarının delil olarak sayılmasını davanın ise kabul edilmesini talep etti.

Mahkeme ANKAPARK’ın tahliyesi konusunda karar verdi!

Edinilen bilgilere göre, beyanların sonrasında verdiği hükmü açıklayan mahkeme, davayı kabul etti ve AOÇ arazisi içinde yer alan ANKAPARK'ın tahliye edilmesine ve taşınmaz üzerindeki işletmecinin müdahalesinin kaldırılması yönünde karar verdi.

Yorumlar (0)