Anadolu Otoyolu’nda feci ölüm! Alev alev yanan tırın içinde can verdi

Anadolu Otoyolu’nda iki tırın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle tırı alev alan şoför Musab Bişi, araçtan kendini kurtaramayarak yaşamını yitirdi. 

GÜNDEM 04.07.2022, 10:30 04.07.2022, 15:49
Anadolu Otoyolu’nda feci ölüm! Alev alev yanan tırın içinde can verdi

Edinilen bilgiye göre trafik kazası, Hendek ilçesi Çakallık Mahallesi yakınlarında yaşandı. Aracında ıslak mendil ve bebek bezi taşıyan tır sürücüsü Musab Bişi, İstanbul istikametine ilerlemekteyken önünde bulunan bir başka tıra çarptı. Çarpışma sonrası Bişi’nin kullandığı tır aniden alev aldı. Tırda bulunan ıslak mendiller ve bebek bezleri de yangının daha da büyümesine sebep oldu. 

2 saat sonra araçtan çıkarılabildi

Yol üzerindeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan tıra müdahale eden itfaiye personelleri, uzun uğraşlar sonucu yangını söndürmeyi başardı. Olay sonrası adeta demir yığınına dönen araçtan çıkarılan Musab Bişi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu araçtan çıkarılan Musab Bişi’nin vefat haberi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Kaza sebebiyle güzergâh üzerindeki trafik durma noktasına geldi

Öte yandan meydana gelen trafik kazası sebebiyle güzergâh uzun süre araç geçişine kapatıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı bölgede, yeni bir kazaya sebebiyet vermemek için yol bir süre sonra tek şeritten trafiğe açıldı. Kaza sonrası bölgede uzun trafik kuyrukları oluştu.

Yorumlar (0)