Anadolu Otoyolu 36 gün kapalı! 

Yenileme çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun bir bölümü bugünden itibaren 36 gün süreyle saat 21.00-06.00 arasında trafiğe kapatılacak.

GÜNDEM 05.07.2019, 14:45
Anadolu Otoyolu 36 gün kapalı! 

Yenileme çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası bugünden itibaren 36 gün süreyle saat 21.00-06.00 arasında trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arasının, üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 36 gün süreyle (bugünden itibaren) saat 21.00-06.00 aralıklarında trafiğe kapatılacağı açıklandı.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Körfez-Gümüşova Kavşağı arası otoyol ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım inşaatı kapsamında İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arasındaki bölümde üstyapı onarım ve yenileme çalışması yapılacak. 

Söz konusu çalışma nedeniyle Anadolu Otoyolu İzmit-Adapazarı yönü tamamen trafiğe kapatılacak. Trafik akışı ise İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna yönlendirilecek, Adapazarı Gişeler'den tekrar otoyola erişimi sağlanacak. 

Çalışma bugün saat 21.00'de başlayacak. Çalışmanın 9 Ağustos Cuma günü saat 06.00'da tamamlanması hedefleniyor. Söz konusu kesimde saat 21.00'de trafiğe kapatılacak otoyol, saat 06.00'da tekrar ulaşıma açılacak. 

Ayrıca çalışmalarda trafik düzenlemeleri, sınav ve bayram günleri göz önünde bulunduruldu ve çalışma süresi ona göre belirlendi.

Üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sırasında gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alındığı, trafik işaretlemelerinin yapılacağı, sürücülerin ise yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği kaydedildi.

Yorumlar (0)