Ambulans uçak Sergen Deveci için havalandı

Amasya'ya bağlı Merzifon ilçesinde, tiyatro oyuncularının bulunduğu minibüs ile kamyonun çarpışması neticesinde yaralanan Sergen Deveci, ambulans uçakla megakent İstanbul’a sevk edildi.

GÜNDEM 22.11.2022, 00:22 22.11.2022, 16:50
Ambulans uçak Sergen Deveci için havalandı

Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda 20 Kasım akşamı 'Baş Belası' isimli tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a geri dönen ekibi taşıyan minibüsün Amasya'ya bağlı Merzifon ilçesinde trafik kazasına karışması neticesinde yaralanan ve bu kentte tedavi altına alınan oyuncu Deveci'nin İstanbul’daki özel bir sağlık merkezine sevk edilmesine karar verildi. 

Deveci’nin sevk edilmesi için Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans uçak isteğinde bulunuldu.

İşlemlerin tamamlanmasının akabinde Amasya-Merzifon Havaalanı'na getirilen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a taşındı.

Olay

Karadeniz turnesi çerçevesinde Çorum'da sahne alan tiyatro ekibinin içinde olduğu, Aykut Bektaş yönetimindeki '52 ADK 527' plakalı minibüs, ilçeye bağlı Çaybaşı köyü mevkisinde aynı istikamette ilerleyen Hacı Ahmet Kılıç idaresindeki '42 FES 27' plakalı kamyonla çarpışmış, olayda minibüsteki Burak Topçu, Tolga Güleryüz ve Özgür Karataş yaşamını yitirmiş, sürücü Bektaş ile minibüste yer alan Ceyhun Fersoy, Uğur Şalvarcıoğlu, Sergen Deveci, Melis İşiten, Filiz Özbek, Burak Gülçebi ve Özgür Ayaz yaralanmıştı. Yaralılardan Aykut Bektaş, Filiz Özbek ile Melis İşiten tedavilerinin tamamlanmasının akabinde taburcu edilmişti.

Yaralılardan Özgür Ayaz ve Uğur Şalvarcıoğlu'nun tedavileri Samsun'da, Burak Gülçebi ve Ceyhun Fersoy'un tedavisi ise Amasya'da devam ediyor.

Yorumlar (0)