Amazon Lojistik hizmete açıldı

Küçük-büyük her işletmenin gelişimine destek olduğunu söyleyen Amazon, şimdi de Amazon Lojistik ile Türk işletmelere hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 01.10.2019, 15:17 02.10.2019, 14:10
Amazon Lojistik hizmete açıldı

Amazon'dan yapılan açıklamaya göre Amazon Lojistik, bugünden itibaren Amazon Türkiye websitesi olan amazon.com.tr'de satış yapan binlerce kayıtlı işletmenin hizmetine sunuldu.

Satıcı adına ürünü saklayan, ambalajlayan ve kargo işlemleriyle ilgilenen hizmetiyle Amazon, Türk Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) işlerini büyütmeye soyunuyor. E-ticaret ekosistemini büyütecek hamlesiyle amazon.com.tr, müşteri ve satıcılar için güvenilir, hızlı ve kolay alışveriş deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Satıcıların Amazon'a yolladıkları ürünler, düzenlenip sıralandıktan sonra satışa hazır hâle geliyor. Amazon.com.tr üzerinden siparişi KOBİ adına alan Amazon, süreci ve satış işlemlerini yöneterek alıcı ve satıcı için güvenilir ve kolay e-ticaretin yolunu açıyor.

Sağladığı kolaylıklar

Amazon, satıcıların ürünlerinin paketlenmesi, kargo vasıtasıyla müşteriye teslim edilmesinin yanı sıra satış sonrasında da müşterilere destek, yardım ve iade gibi konuların tamamını satıcılar adına yönetiyor. 

Kolaylıklarıyla zaman ve para tasarrufu sağlayan Amazon, hizmetiyle işletmeleri hem bireysel nakliye masrafından hem de ürünleri ayrı ayrı paketleme zahmetinden kurtarıyor.
Amazon Lojistik hizmetinden faydalanan işletmeler aynı zamanda Amazon'un müşteri hizmetlerinden de yararlanabiliyor.

Tüm müşteri geri dönüşlerini işletme adına yöneten Amazon, işletmelere zaman tasarrufu sağlıyor. Amazon teslimat ayrıcalığıyla satılan ürünlere hızlı erişim imkanı da sağlayan Amazon Lojistik, müşterilerine koşulları sağlayan birçok ürün için ücretsiz teslimat ve İstanbul içinde geçerli aynı gün teslimat hizmeti de dahil olmak üzere tüm nakliye seçeneklerinden de yararlanma imkanı sunuyor.  

E-ticarette işletmenin büyüklüğü önemsiz

Açıklamada görüşlerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon Lojistik hizmetinden küçük ya da büyük her ölçekteki her işletmenin faydalanabildiğini belirterek, "Dijital ekonomide işletmenin büyüklüğünün hiçbir önemi olmadığını düşünüyoruz. Amazon olarak küçük ya da büyük her işletmenin gelişimine destek oluyoruz, Amazon Lojistik de bunun çok iyi bir örneği. Amazon.com.tr müşterileri, hızlı teslimat ve Amazon'un dünya standartlarında sunduğu müşteri hizmetinin rahatlığıyla gittikçe büyüyen eşsiz ürün yelpazesine erişebilecek." mesajını verdi.

Amazon.com.tr satıcısı Melda Ateş "Imelda Cottons markası olarak toplama, paketleme ve nakliye ile uğraşmak yerine satışlarımıza odaklanmamızı sağlayan Amazon Lojistik hizmetine teşekkür ederiz. Amazon güvencesinde nakliye ve müşteri hizmetleriyle satışlarımızın önemli ölçüde artacağına eminiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bir diğer Amazon.com.tr satıcısı Incore mağazasıyla Enis Sağlam ise "Müşterilerden aynı gün teslimat ya da ertesi gün teslimat konusunda çok fazla talep alıyordum ancak ekspres teslimat maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı bunu karşılayamıyordum. Bize bu kadar makul bir fiyata aynı hizmeti verme şansı tanıdığınız için teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)