Almanya’da beyin kanaması geçiren Türk öğretmen vatanında tedavi olacak

Görev sebebiyle Almanya’da bulunan Okul Müdürü Hüseyin Çamlıca, kaldığı otelde beyin kanaması geçirdi. Berlin'de bir hastaneye yatırılan Çamlıca, ailesinin talebi ve Almanya’daki tedavisinin uzun sürmesi üzerine İzmir’e getirildi. Ambulans uçak, dün akşam saatlerinde Adnan Menderes Havalimanı’na indi ve Çamlıca’nın tedavisi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde başlatıldı. 

GÜNDEM 13.02.2022, 10:43
Almanya’da beyin kanaması geçiren Türk öğretmen vatanında tedavi olacak

Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında öğrencileriyle birlikte Berlin’de bulunan Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Müdürü Hüseyin Çamlıca, Almanya’da konakladığı otelde 25 Ocak tarihinde beyin kanaması geçirdi. Berlin’de bir hastaneye yatırılan Okul Müdürü Çamlıca, ailesinin talebi ve yurt dışındaki tedavinin uzun sürmesi üzerine ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi. 



Memleketinde tedavi edilecek 

Dün Berlin’den havalanan uçak, akşam saatlerinde Adnan Menderes Havalimanı’na ulaştı. Sağlık ekiplerinin karşıladığı Hüseyin Çamlıca, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisine başlandı. 



Okul Müdürü Çamlıca’nın tedavisi hakkında ilk açıklamayı yapan AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, “Eğitim camiamızın büyük neferi olan Hüseyin Hocamız için Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçerek kendisini vatanına getirdik. Olayın yaşandığı günden bu yana Çamlıca Ailesi ile irtibat halindeyiz. Bu süreçte desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)