Alkollü ve ehliyetsiz sürücü motosiklete çarptı: 'Katil oldum' diyerek gözyaşı döktü

Antalya'da motosiklet ile otomobilin çarpışması neticesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Sürücünün 1.31 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

GÜNDEM 09.05.2022, 08:22 09.05.2022, 14:15
Alkollü ve ehliyetsiz sürücü motosiklete çarptı: 'Katil oldum' diyerek gözyaşı döktü

Antalya'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü can aldı.

Hem alkollü hem ehliyetsiz!

Görkem Sabri Ş. idaresindeki otomobil, Serdar Başak'ın motosikletine çarptı. Çarpmanın ardından devrilen motosiklet 100 metre sürüklenip alev alırken, sürücü Serdar Başak ile birlikte kız arkadaşı Zozan Gönel yola savruldu.

Kazayı fark edenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. İhbar sonrası çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan motosiklet, vatandaşlar ve itfaiyenin müdahalesi neticesinde söndürüldü. Kaza yerine intikal eden sağlık ekipleri Zozan Gönel’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

Kazada hafif bir biçimde yaralanan otomobil sürücüsü Görkem Sabri Ş., 'Salın beni, katil oldum' sözleriyle olay yerinde gözyaşı döktü. Ambulansta tedavisinden sonra Görkem Sabri Ş., gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucunda otomobil sürücüsünün ehliyetsiz ve 1,31 promil alkollü olduğu belirlendi.

“Kız arkadaşını eve bırakacaktı”

Ağır yaralı bir şekilde hastaneye götürülen motosiklet sürücüsü Serdar Başak’ın babası Murat Başak, "Ben havaalanındaydım, AVM’nin önünde onlarla buluştuk. Oğlum, kız arkadaşını evine bırakıp ardından eve gelecekti. Gelirken yolda kaza yapmışlar. Araba onlara çarpıyor. Motor sürüklenip alev almış, 100 metre sürüklemiş” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)