Alkollü sürücü dehşet saçtı: Polis yaralı

"Dur" ihtarına uymayan alkollü sürücünün çarparak bir başka otomobil ile arasında sıkıştırdığı trafik polisi yaralandı.

GÜNDEM 28.11.2019, 07:35
Alkollü sürücü dehşet saçtı: Polis yaralı

Karabük ilinin Safranbolu ilçesinde "dur" ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücü, otomobiliyle bir trafik polisine çarparak, kendi aracıyla başka bir araç arasında sıkıştırdı.

Alınan bilgilere göre, polis ekipleri Safranbolu ilçesinde alkollü araç kullandığı ve trafiği tehlikeye düşüren bir araç olduğu yönünde ihbar aldı. 155'e yapılan ihbar üzerine Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri, Kıranköy Kavşağı'nda Selami Yavaşçı yönetimindeki 78 BT 062 plakalı otomobili durdurmak istedi.

"Dur" ihtarına uymayan sürücü Selami Yavaşçı, kendisini durdurmak için yolu kesen 45 yaşındaki polis memuru Savaş Okur’a çarptıktan sonra bir polis memurunun kullandığı sivil araç arasına sıkıştırıp olay yerinden kaçtı. İki araç arasında kalarak göğsünden ve ayağından yaralanan trafik polisi Savaş Okur, olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından önce Safranbolu Devlet Hastanesine ardından durumunun ağır oluşuna binaen Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

diğer taraftan olay yerindeki bir diğer trafik polisi ise aracı durdurmak için havaya ateş açtı.

Olay yerinden kaçan 78 BT 062 plakalı otomobilin sürücüsü Selami Yavaşçı’nın Karabük'e gittiğini tespit eden polis ekipleri şehir genelinde arama çalışmaları başlattı.

Kısa sürede otomobili 5000 evler 75 Yıl mahallesi 57 no'lu sokak üzerinde park konumunda bulan ekipler, yaya olarak kaçan Selami Yavaşçı’yı da saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı.

Aşırı derece alkollü olduğu tespit edilen sürücü Selami Yavaşçı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sağlık kontrolü için önce hastaneye getirdiler ardından ifadesi alınmak üzere Safranbolu Bağlar karakoluna götürdüler.

Yaralı trafik polisi memurunun sağlık durumunun stabil olduğu belirtilirken, olayla ilgili olarak zanlı Selami Yavaşçı'nın karakoldaki ifadesinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)