Aliyev, Erdoğan'ı resmî törenle karşıladı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından resmî törenle karşılandı.

GÜNDEM 25.02.2020, 13:25
Aliyev, Erdoğan'ı resmî törenle karşıladı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı resmî törenle karşıladı.

Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 8'inci Toplantısı'na katılmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zagulba Sarayı'na gelişinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmî törenle karşılandı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile tören kıtasını denetleyen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören kıtasını selamladı.

Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın millî marşlarının çalınmasının ardından heyetlerini birbirine takdim eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, askerî geçit törenini izledi, el sıkışarak gazetecilere poz verdi.

Törende, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan da hazır bulundu.

Yorumlar (0)