Aliyev "Berde" için intikam yemini etti

İlham Aliyev, cenk meydanından kaçarak sivillere saldırmayı sürdüren kahpe Ermenistan'ın Berde'deki katliamlarının intikam yeminini etti.

GÜNDEM 28.10.2020, 16:14
Aliyev "Berde" için intikam yemini etti

Azerbaycan lideri Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, terör devleti Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırısında şehit olan Berde sakinlerinin intikamının cenk meydanında alınacağına söz verdi.

Twitter hesabından Berde saldırısı ile ilgili açıklama yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı İlham Aliyev, Berde kentinde terör devleti Ermenistan'ın katil ordusu tarafından düzenlenen füze saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve başsağlığı, yaralılara ise acil şifa dileğinde ve duasında bulundu.

İlham Aliyev, Berde sakinlerinin intikamının alınacağını ve işgalci Ermenistan'a cenk meydanında gereken cevabın verileceğini bildirdi.

Katil Ermenistan ordusu, öğleden sonra Azerbaycan'ın Berde kent merkezine misket bombalı füze saldırısı düzenlemiş, insanlık ve savaş suçu olan saldırıda 21 sivil şehit olmuş, 70 sivil de yaralanmıştı.

Yorumlar (0)