Aldığı ilacı iade etmek isteyen kadın, eczane çalışanlarına saldırdı: İşte o anlar

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir şahıs, aldığı ilacı iade etmek için geldiği eczane çalışanlarına saldırdı. Yaşanan saldırı anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.  

GÜNDEM 23.12.2021, 11:49 24.12.2021, 10:18
Aldığı ilacı iade etmek isteyen kadın, eczane çalışanlarına saldırdı: İşte o anlar

Olay, dün saat 15.00 civarında Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eczanede yaşandı.

Çalışanlara yumruk ve tekme attı

İddiaya göre, Yasemin E. isimli bir kadın, eczaneden satın almış olduğu ilacı tekrar iade etmek istedi. Eczacı Meryem K., bunun üzerine iade işlemi için kadından kartını talep etti. Kartını vermek istemediğini söyleyen Yasemin E., eczane çalışanına hakaret etmeye başladı. Eczacı Meryem K. ise hakaret etmemesi konusunda kadını uyardı. Uyarılara aldırmayan Yasemin E. eczane çalışanı Meryem K. ve işletmenin bilgisayarına yumruk attı. Eliyle kameraları işaret eden Meryem K. her şeyin kayıt altına alındığını ifade etti. Fakat bu uyarıya aldırış etmeyen Yasemin E., bu sefer de araya girmeye çalışan eczane teknisyeni Yusuf Y.’ye tekme atmaya başladı. 

Soruşturma başlatıldı

Olayın ardından Yasemin E. isimli kadın, eczaneden ayrılıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra eczacı Meryem K. ile birlikte teknisyen Yusuf Y., darp raporuyla birlikte karakola giderek Yasemin E.'den şikayetçi oldu. 

Polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)