Albayrak'ı dolandıran kişi tutuklandı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 29.04.2020, 14:14
Albayrak'ı dolandıran kişi tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, kendisini bir ilçenin belediye başkanı olarak tanıtarak arayan ve koronavirüs salgını sebebiyle yardım topladığını iddia eden kişi tarafından 40 bin lira dolandırıldığı gerekçesiyle yaptığı suç duyurusu üzerine operasyon başlattı. 

Havale edilen paranın Abdulvahap B. tarafından bir bankanın Gebze şubesinden çekildiğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı Darıca'da gözaltına aldı. Alınan ifadeler ve elde edilen deliller ışığında çalışmalarını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Abdurrahim Albayrak'ı telefonla arayarak dolandırdığı iddia edilen Fatih Y'yi de Bağcılar'da yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdulvahap B. tutuklandı. Diğer zanlı Fatih Y.'ye ise ev hapsi verildi.

Yorumlar (0)