Alaçatı'da cinayet: 6 şüpheliden 4'ü serbest bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübü önünde meydana gelen ve Alpay Kalyon’un yaşamını yitirdiği bıçaklı kavgada gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü serbest bırakıldı.

GÜNDEM 24.08.2021, 12:44 25.08.2021, 09:21
Alaçatı'da cinayet: 6 şüpheliden 4'ü serbest bırakıldı

İzmir Alaçatı’da 21 Ağustos Cumartesi günü bir gece kulübüne müşteri olarak giden 33 yaşındaki Alpay Kalyon ile kulüp çalışanları arasında kavga yaşandı.

Alpay Kalyon hayatını kaybetti

Çıkan arbedede Alpay Kalyon'un göğsünden bıçakla yaralanmasından sonra ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kalyon, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alpay Kalyon, hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İzmir Adlı Tıp Kurumundaki işlemlerden sonra Alpay Kalyon’un cansız bedeni ailesine teslim edildi.

Yamanlar Cemevi’nde gerçekleştirilen cenaze töreninden sonra Kalyon, Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Burada kavga edemezsiniz”

Olayın yaşandığı gece, Alpay Kalyon'un yan tarafta bulunan gece kulübünde, alkollü olduğu iddia edilen bir erkeğin darp ettiği kadını kurtarmak için girişimde bulunduğu ve bu esnada kulübün önünde kavga çıktığını öğrenen kulüp çalışanları M.T., O.G., ve F.B. isimli şahısların da kavgaya dahil olduğu öğrenildi.

Cinayeti işlediği öne sürülen F.B.’nin "Burada kavga edemezsiniz" sözleriyle eline aldığı bıçakla, eşi Sırma Kalyon'un gözleri önünde Alpay Kalyon'u bıçakladığı ifade edildi.

4 kişi serbest bırakıldı

İlk başta 3 kişinin gözaltına alındığı açıklanırken, gözaltına alınan şüphelilerin sayısının 6’ya çıktığı açıklandı.

İşletme sahibi C.Ü., mekan müdürü ve 22 ayrı suç kaydı bulunan M.T., 12 suç kaydı olan F.B., otel mesul müdürü O.S., şüphelileri kaçırmakla suçlanan O.G. ve bir şüphelinin daha gözaltına alındığı, O.G., O.S., M.T. ve C.Ü.’nün bugün adliyeye sevk edileceği aktarıldı.

Gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü serbest bırakıldı.

Birinin 22, diğerinin 12 suç kaydı var

Zanlılardan M.T.'nin 22, F.B.'nin ise 12 ayrı suç kaydının olduğu belirtilirken, cinayetle ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)