Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit edip hakaret eden Alaattin Çakıcı hakkında savcılık soruşturması başlatıldığına dair bilgi aldığını belirtti.

GÜNDEM 19.11.2020, 14:42 19.11.2020, 14:48
Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiği ve tehdit savurduğu gerekçesiyle Alaattin Çakıcı hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığı bilgisi aldığını kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Savcılık tarafından Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı. İlgililerden aldığım bilgi bu yöndedir." ifadelerini kullandı.

Tehdit, hakaret ya da kötü söz kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, bunların yanlıştır olduğunu ve doğru bulmadığını belirten Bülent Turan, "Hukuk dairesinde gereği yapılmalıdır." dedi.

Hukukun AK Parti'nin değişmez ilkesi olduğunu ve ilkesel duruşlarının da bu yönde olduğunu vurgulayan Bülent Turan, "Kişilere bağlı tehdit ve hakaretin olmaması gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)