Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na ikinci cevap!

İlk olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda hedef göstermesiyle başlayan, Alaattin Çakıcı'nın 4 sayfalık cevabıyla yargıya taşınan kavgada Kılıçdaroğlu'nun "çakal" çıkışı, Alaattin Çakıcı'nın ikinci mektup yazmasına sebep oldu.

GÜNDEM 18.11.2020, 16:58 18.11.2020, 17:27
Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na ikinci cevap!

Dünkü TBMM Grup Toplantısında hükümetin yargıda reform açıklamalarını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakmaktan ve düşünce suçlularını da hapsetmekten vazgeçecek misin?” demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkındaki sözleri sebebiyle 4 sayfalık metkup kaleme alan Alaattin Çakıcı ise "Karı mı sattım, devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım?" sorularını sormuş ve mektupta tehdit ve hakaret ifadelerine yer vermişti.

Alaattin Çakcı hakkında suç duyurusunda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ise, bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında bir soru üzerine "Çakalların olduğu yerde bize kimse bir şey söyleyemez" ifadelerini kullanmıştı.

Alaattin Çakıcı'dan "Kılıçdaroğlu ve avanesine" şeklinde başlayan ikinci mektup geldi.

Alaattin Çakıcı'nın mektubu şöyle:

Yorumlar (1)
Davut kara Of 61 3 yıl önce
Çakıcı sonuna kadar haklı...yıllar önce söylenmesi gerekenleri söylemek mertçe bu hainin aleni ihanet içinde Türkiye