Akşener’den 23 Nisan mesajı: Çocuklara karşı sorumluluğumuz var 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 23 Nisan mesajı yayınladı.  

GÜNDEM 23.04.2021, 11:00 24.04.2021, 12:55
Akşener’den 23 Nisan mesajı: Çocuklara karşı sorumluluğumuz var 

İYİ Parti Lideri Akşener, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” kutlamak amacıyla bir mesaj yayınladı. 

Akşener, “İşgal edilmiş ülkemizden tüm dünyaya, milletimizin kararlılığını haykıran İlk Meclis’in kahramanlarının hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Milli iradenin bir gününü daha yaşıyoruz. Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, kahraman ecdadımızın, dünyaya meydan okudukları ve harbin komuta merkezi olan Büyük Meclis’i açtıkları gün.” şeklinde sözlerine başladı.



Bugün, milleti, “efendisi” yapanların günü

“Bugün 23 Nisan. Milleti, ‘efendisi’ yapanların günü. Milletin sözünden gayri söz, kararından gayri karar tanımayanların günü. Bugün, milletin verdiği karara saygı duyanların günü. Bugün, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti için değil, dünyanın siyaset tarihi için de önemlidir. Bugün, herkes için derslerle dolu olan gündür.” 



Akşener’in, çocuklara da mesajı vardı

Akşener’in, çocuklara da bir mesajı vardı: “Ecdadımız, bu cennet vatanı kanlarıyla ve canlarıyla yeniden kazandı. Biz de bu vatanı daha müreffeh ve daha yükselmiş bir şekilde evlatlarımıza bırakmakla yükümlüyüz. Pandemi sebebiyle çocuklarımıza bayram coşkusu yaşatamıyoruz. Bunu, onlara borçlandık. Buradan, tüm evlatlarımızı kucaklıyorum. Onların daha mutlu, refah içinde yaşamalarını Allah’tan diliyorum. Bu düşünceler içerisinde millet iradesini selamlıyor ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum.” 

Yorumlar (0)