Akşener: Koronavirüs bizim eve de girdi!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, evinde çalışan bir yardımcısının yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını, daha sonra kendisinin de test yaptırdığını ve sonuçların negatif çıktığını ifade etti. 

GÜNDEM 06.04.2020, 09:22
Akşener: Koronavirüs bizim eve de girdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, endişelendiren bir açıklamada bulundu. 

Akşener, evinde çalışan yardımcısının yeni tipkoronavirüse (Covid-19) yakalandığını belirterek, Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri, ilk koronavirüs vakası duyurulduğu zaman Tekirdağ'daydı. 

Programını yarıda kesip Ankara'ya dönen Akşener, koronavirüs Türkiye'de ilk tespit edildiği andan itibaren dikkatli davrandı.

Akşener, uyku ve beslenme düzenini değiştirdi. Görüşmelerinde teknolojiden faydalanan Akşener, evden çıkması gerektiği zaman da sosyal mesafe" kuralına dikkat etti. 

"Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcımın testi pozitif çıktı"

Genellikle evde vakit geçirdiğini kaydeden Akşener, "Ankara'ya döndüğümüzde de partideki sağlık kurulumuzun yönlendirmesiyle, ben ve yakın çalıştığım ekibime koronavirüs testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı. O zamandan beri de ağırlıklı olarak evde kalıyorum." diye konuştu. 

Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sosyal mesafe kurallarını uyguluyorum. Alışverişleri eşim yapıyor, o da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına üst düzeyde özen gösteriyor. Yalnız birkaç gün önce bir olay yaşadık. Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif."
 

Yorumlar (0)