Akşener'in çağrısına İmamoğlu ve Yavaş'tan eş zamanlı yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "seçimde aday olun" şeklindeki çağrısına sosyal medyadan yanıt verdi. İki belediye başkanı, eş zamanlı paylaşım yaptı.

GÜNDEM 04.03.2023, 00:40 Hakan Öksüz
Akşener'in çağrısına İmamoğlu ve Yavaş'tan eş zamanlı yanıt

Altılı masayı dağıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Milletimiz sizi göreve davet ediyor." diyerek yaptığı adaylık çağrısına CHP'li iki belediye başkanından yanıt geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyadan eş zamanlı paylaşım yaptı.

Mansur Yavaş: "Aynı çizgideyiz"

Daha önce yaptıkları açıklamalarda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun iradesinin dışında hareket etmeyeceklerini belirttiklerini hatırlatan Mansur Yavaş, halen daha aynı çizgide olduklarını ve Millet İttifakı'nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu: "CHP'nin öz evladıyım"

Mansur Yavaş ile eş zamanlı paylaşımda bulunan Ekrem İmamoğlu, halkın zor bir dönemden geçtiğini hatırlattı. Millet İttifakı'nın toplum huzurunu ve demokrasiyi tesis etmek için kurulduğunu kaydeden İmamoğlu, ittifakın eksilmeden büyüyeceğine inandığını kaydetti. İmamoğlu, CHP'nin öz evladı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı.

Yorumlar (0)