Akşener'den Mansur Yavaş yorumu: Boşa çıkardık!

Mansur Yavaş'ın çalmadan ve yolsuzluk yapmadan sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağına dair ders verdiğini kaydeden İYİ Parti lideri Akşener, "Mansur Bey'e atılan iftiraları boşa çıkardık." dedi.

GÜNDEM 25.04.2022, 23:25 Hakan Öksüz
Akşener'den Mansur Yavaş yorumu: Boşa çıkardık!

Yaşamkent'te düzenlenen bir iftar programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a iftiralar atıldığını kaydeden Akşener, "Millet İttifakı olarak yaptığımız çalışmalarla bu iftiraları boşa çıkardık." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın sosyal belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini herkese gösterdiğini kaydeden Akşener, "Mansur Yavaş çalmadı, israf etmedi, yolsuzluk yapmadı. Bütün baskılara rağmen yine de başarılı oldu. Demek ki olabiliyormuş." dedi.

"Pandemi döneminde Türkiye kötü yönetildi"

Türkiye'nin ekonomik batağa sürüklendiği kaydeden Meral Akşener, pandemi döneminde ülkenin oldukça kötü yönetildiğini söyledi. 

Pandemi döneminde esnafın adeta kan ağladığını aktaran İYİ Parti lideri, "Pandemi döneminde gıda sektöründe çalışanlar mağdur edildi. O zorlu dönemde Ankara'daki durum daha iyiydi. Bu da Mansur Bey sayesinde oldu. Yardımları kimsenin gözüne sokmadan yaptı. Ankara halkı ve esnafı rahat bir nefes aldı." diye konuştu.

"Millet İttifakı'nın kurulmasını biz önerdik"

2023 yılındaki seçimlerin hayati önemde olduğuna değinen Akşener, çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Millet İttifakı'nın kurulması için ilk teklifi kendilerinin gönderdiğini aktaran Meral Akşener, "Ben randevuyu aldım, Koray Bey de Sayın Kılıçdaroğlu'na teklifi iletti. Bu sinerjiyi biz önerdik, onu güçlendiren de sizler oldunuz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)