Akşener'den İmamoğlu yorumu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatil fotoğraflarına ilişkin, "O tür konuların kararını seçmen verir. O oraya gitti, bu buraya gitti bizim konumuz değil." yorumunu yaptı.

GÜNDEM 31.01.2020, 21:07
Akşener'den İmamoğlu yorumu!

İzmir'de temaslarda bulunan Akşener, yeni tip koronavirüs ile ilgili TBMM'de araştırma komisyonu kurulması önergesinin reddedilmesine ilişkin, "Koronavirüsü Türkiye'ye girdi mi girmedi mi onu da bilmiyorum. Dolayısıyla samimi bir biçimde komite kurulmasını ve bu konuda hangi önlemlerin alınıp, vatandaşı nasıl bilgilendirilmesi gerektiğini yönelik siyasetle alakası olmayan, vatandaşın emniyeti açısından verilmiş bir önerge reddedildi. Ama virüs konusunda çok hassaslar, FETÖ virüsüne de aynısını yaptılar." ifadelerini kullandı.

Kızılay'a yapılan bağışlar

Kızılay'a yapılan bağışlarla ilgili soru üzerine Akşener, "Bu ortaya çıkanlar, konuşulan konular korkunç. Genel müdürün sosyal medyada televizyon programındaki konuşmasını gördüm. Ciddiyetten uzak, bizlerden oraya bağış yapmış vatandaştan bahsediyor. Bizlerde onlardan birisiyiz. Alay eder gibi halinden son derece memnun bir tavrı var. Bu arkadaş istifa edecek gibi görünmüyor. Utanıp istifa etmesi gerekirken bunu yapacak gibi görünmüyor. Ama iktidar partisinin bunun üzerine gereğini yapması lazım. 'Çekil kenara' denmesi lazım." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun Erzurum tatili

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum tatiliyle ilgili, "Ben insanların günlük hayatında ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Çünkü o tür konuların kararını seçmen verir. O oraya gitti, bu buraya gitti bizim konumuz değil." yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)