Akar ve komutanlar Irak sınırında!

Millî Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Irak sınırında.

GÜNDEM 09.08.2020, 14:59 09.08.2020, 15:45
Akar ve komutanlar Irak sınırında!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte Irak sınır hattına giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır birliklerini denetleyerek incelemeler yapıyor.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte olduğu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla ve diğer yetkililer tarafından karşıladı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar, buradan helikopterlere binerek Irak sınır hattındaki birliklere geçti, denetleme ve incelemelerde bulundu.

İnceleme ve demetimler çerçevesinde sınırın sıfır noktasındaki bir üs bölgesine de gelen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile komutanlar Yaşar Güler ve Ümit Dündar, son duruma ilişkin bilgi aldı ve bazı talimatlarda bulundu.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Türk bayrağı hediye ettiği birlik komutanı, kendisine emanet edilen bayrağı öperek teslim aldı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın bölgedeki inceleme ve denetlemeleri devam ediyor.

Yorumlar (0)