Akar: “Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık” 

Milli Savunma Bakanı Akar, Sarıkamış Şehitleri Anma Töreni’nde dosta güven, düşmana korku salacak açıklamalarda bulundu. Akar, Akçakale’de sınır hattında şehit düşen 3 askerimize karşılık cezalandırma operasyonlarının devam ettiğini; şimdiye kadar 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

GÜNDEM 09.01.2022, 14:47 09.01.2022, 14:51
Akar: “Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık” 

Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni için Kars’ta bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, burada tarihe geçecek bir konuşma gerçekleştirdi. Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Akçakale hudut hattında 3 askerimizin şehit düşmesi hakkında konuşan Akar, şunları aktardı: “Hain saldırıda 3 kahramanımız şehit düştü. Kendilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Saldırının hemen ardından gereken operasyonları başlattık. YPG/PKK hedefleri dün akşamdan bu yana vuruluyor.” 



12 terörist öldürüldü 

Akar: “İstihbarat birimlerimizden aldığımız bilgilere göre dün akşamdan bu yana 12 terörist etkisiz hale getirildi. Cezalandırma operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Bu sayı artacak. Hangi inlerine girerlerse girsinler, nereye kaçarlarsa kaçsınlar o teröristleri bulacağız ve inlerini başlarına yıkacağız. Şehitlerimizin kanı şimdiye kadar yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak.” 





Yorumlar (0)