Akar: PKK için hiçbir yer güvenli değil!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 10.000 tonluk yüzer havuzun hizmete alınması münasebetiyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gara operasyonundan sonra artık PKK'nın hiçbir yede kendini güvende hissedemeyeceğini söyledi.

GÜNDEM 19.02.2021, 14:37 20.02.2021, 15:12
Akar: PKK için hiçbir yer güvenli değil!

Türkiye'nin Ege ve Akdeniz kıyıları genelinde en büyük havuzlama kapasitesi bulunan yüzer havuzun hizmete alınması için İzmir Tersanesi Komutanlığında tertiplenen törenine katılan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, önemli mesajlar verdi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kartal-2 Harekâtı nedeniyle bölücü terör örgütü PKK'nın sözde yönetim kadrosunda ciddi panik yaşandığını, PKK terör örgütünün hareket kabiliyetinin iyice sınırlandığına dair istihbari bilgiler aldıklarını bildirdi.

Millî Savunma Bakanı Akar, bölücü terör örgütü PKK'nın kaçacak hiçbir yerinin kalmadığını, PKK terör örgütünün sözde yöneticileri tarafından çok iyi anlaşıldığını belirterek, bölgedeki inlerinin başlarına yıkıldığını, terörün her türlüsü karşısında olmanın ve ortak bir tavır ve duruş sergilemenin herkesin görevi olduğunu, her şeyin ötesinde de bir insanlık vazifesi olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)