Akar'dan harekât açıklaması: İntikaller sürüyor

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekâta ilişkin, "Çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte." açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 09.10.2019, 11:45 09.10.2019, 12:00
Akar'dan harekât açıklaması: İntikaller sürüyor

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Harekât ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte." ifadelerini kullandı.

Beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Hava Harp Okulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katılmak üzere Hava Harp Okulu’na gelen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Harp Okulu’na gelişinde MSÜ Rektörü Erhan Afyoncu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı ve askerî öğrenci tören mangasını selamladı.

Bakan Akar, Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekâttaki hazırlıklarda gelinen son duruma ilişkin şu bilgileri verdi:

"Harekât ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte. Bunları da komutan arkadaşlarımızla birlikte yakinen takip etmekteyiz. Ancak bugünkü yaptığımız faaliyet de önemli bir faaliyet. Mazisi şan ve şerefle dolu kartal yuvası Harp Okulu'nun 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış töreni var. Harbiyelilerle birlikte olacağız, onlarla yemek yiyeceğiz, sohbet edeceğiz, bu önemli günü birlikte kutlayacağız."

Yorumlar (0)