Akar: Bildiri sadece demokrasimize zarar verir

Bazı emekli amirallerin bildirisine yönelik açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Akar, “Demokrasimize zarar vermekten, başka işe yaramadığı açıktır” değerlendirmesinde bulundu.

GÜNDEM 05.04.2021, 17:14 06.04.2021, 12:11
Akar: Bildiri sadece demokrasimize zarar verir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TESUD ve TEMAD’ı kabul ettiği toplantıda, emekli amirallerin yaptığı açıklamaya değindi.

TSK’nın her kademesinde görev yapan askeriyle büyük bir aile olduğuna işaret eden Akar, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde fedakârlık ve kahramanlıkla mücadelesine devam ediyor” diye konuştu.

‘Türk yargısı gereğini yapacaktır’

TSK’nın şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güçlü ve etkin olduğunu ifade eden Akar, “Bu bildiri demokrasimize zarar vermekten, TSK personelinin moralini düşürmekten ve düşman sevindirmekten başka bir işe yaramadı” açıklamasında bulundu.

Türk yargısının gereğini yapacağına inancının tam olduğunu ifade eden Akar, “TSK kişi veya kişilerin hırsı, ihtiras ve şahsi emellerine araç yapılamaz” diye konuştu.

‘Türk Silahlı Kuvvetleri bir bütündür’

TSK’nın milletten aldığı güçle içeride ve dışarıda bütün tehditlere karşı geldiğini ifade eden Akar, “Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile bütün olan TSK’nın başarılarını görmeyen, hırs ve haset ile körleşenlerdir” dedi.

Yorumlar (0)