AK Parti’li vekilden Cem Yılmaz’a: Soytarı

AK Parti Afyonkarahisar Miiletvekilliği ve Anayasa Komisyonu başkanvekilliği yapan Ali Özkaya’dan Cem Yılmaz’a “salon soytarısı”

GÜNDEM 13.10.2019, 10:45
AK Parti’li vekilden Cem Yılmaz’a: Soytarı

Geçtiğimiz günlerde Barış Pınarı Harekâtına yönelik olarak Cem Yılmaz 29 Ekim’de gerçekleşecek stand-up gösterisinin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını ifade etmişti.

“Birlik ve beraberlikten nasibini almamış sosyal medya ruhunu memleketime daha faydalı işlerde görmek dileğiyle” ifadelerini kullandığı gönderinin ardından Ali Özkaya’nın hedefi haline geldi.

Özkaya Yılmaz’a “…kimse senden para istemiyor. Adam gibi çık PKK/PYD terör örgütüdür de ve onları kına.” dedikten sonra “..salon soytarılığı ile elde edeceğin geliri nerede istiyorsan orada harca” eleştirisinde bulundu.

Dün Ahmet Hakan’da sordu

Cem Yılmaz ve Tarkan benzeri sanatçıların üzerine gidilmesini  “Konuşsana! Ne susuyorsun?” falan diye işkence mi yapacaksınız adamlara?” şeklinde ifade eden yazar, “vatana bağlılığın tek ölçüsü sosyal medyada klişe mi klişe bir mesaj sallamak mı?” diye sordu.

Ali Özkaya kimdir?

2019 Mayıs ayında İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık sürecinde twitter üzerinden paylaştığı montajlı videoyla gündeme gelen AK Parti milletvekili çok konuşulmuştu.

İmamoğlu’nun Erdoğan’a yönelik “Gelin beraber yönetelim” çağrısını PKK ve Fetö’ye yönelik bir hep beraber yönetelim çağrısına çevirmeye çalışmıştı.

Yorumlar (0)