AK Partili Özkan'dan hayvan hakları müjdesi: Yılbaşından sonra...

AK Partili Cahit Özkan, hayvan hakları ile ilgili düzenlemenin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gündeme getirileceğini söyledi.

GÜNDEM 22.12.2020, 17:48
AK Partili Özkan'dan hayvan hakları müjdesi: Yılbaşından sonra...

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM'de basın mensuplarının karşısına çıkarak, Meclis'in gündemi ile ilgili bilgi verdi. 

Özkan, terörizmin finans kaynaklarının kurutulması ile ilgili kanun teklifinin de bu hafta Genel Kurul'da değerlendirileceğini kaydetti.

Hafta sonu da çalışma kararı alacaklarını belirten Özkan, bu hafta faaliyetlerin bitmemesi durumunda, haftaya TBMM'nin faaliyetlerine kısa bir ara vereceğini belirtti.

Hayvan hakları ile ilgili müjde

Özkan, hayvan haklarına ilişkin düzenleme hususundaki faaliyetlerin tamamlandığını dile getirerek, "Hayvan haklarına ilişkin düzenleme üzerinde devam ettiğimiz çalışmalar bitti. Buradan bunun da müjdesini vatandaşlarımıza vermek isterim. Hayvan haklarına ilişkin düzenleme AK Parti Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin tarafından bizzat yürütüldü. Düzenlemede artık son basamağa gelindi. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde söz konusu yasal düzenlemeyi gündeme getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)