AK Partili Çelik: En büyük kötülük nefret siyasetidir

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "İdeolojisi ne olursa olsun, bir yerde nefret siyaseti görürseniz, bu ülkeye karşı dışarıdan bir kötülük hazırlığının varlığından emin olabilirsiniz" sözlerini kullandı.

GÜNDEM 07.05.2022, 11:12 08.05.2022, 09:34
AK Partili Çelik: En büyük kötülük nefret siyasetidir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’deki sığınmacı ve düzensiz göçmenlerin nüfusunun tartışılmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

“Bir kötülük hazırlığı var”

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, gündemi bir süredir meşgul eden sığınmacı tartışmalarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Nefret siyasetinin, Türk demokrasisine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı en büyük kötülük olduğunu belirten Ömer Çelik, vatanseverlik ve nefret siyasetinin bir araya gelmeyeceğine dikkat çekti. 

İdeolojisi ne olursa olsun herhangi bir yerde nefret siyasetinin olması durumunda, o ülkeye karşı kaynağı ve kökleri dışarıda olan bir kötülük hazırlığının varlığından emin olunabileceğini söyleyen Ömer Çelik, nefret ve kin tohumları ekmenin vatanseverliğin düşmanı olduğuna vurgu yaptı. Ömer Çelik, “Vatanseverlik, kin ve nefret siyasetine geçit vermemektir. Her türlü siyasi nefret virüsüne karşı Türkiye, yüksek bağışıklığa sahiptir.” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar (0)