AK Partili Aydemir'den açıklama

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmayla ilgili "26 dakikalık konuşmamda X bir televizyon kanalının bir cümleyi alıp da haber yapmasını ben yadırgadım." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 08.11.2019, 19:16
AK Partili Aydemir'den açıklama

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmayla ilgili "Benim 26 dakikalık konuşmamı alırsanız, sözün özü şudur; Türkiye 2002 kıyaslanmayacak derecede çok daha iyi bir durumdadır. Türkiye ayağa kalkmıştır. İnşallah şahlanmak için de yolumuza devam ediyoruz." yorumunu yaptı.

Aydemir, AK Parti'li bazı milletvekilleriyle Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bütçe üzerinde milletvekilleri olarak görüş ve değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti.

Bütçenin geneli üzerindeki görüşmeler sırasında bazı muhalefet partisi milletvekillerinin, "Türkiye'nin çok kötü yönetildiğini, ülkenin eski günlerini, 2002 yıllarını arar, özler durumda olduğu" yönünde açıklamalarının bulunduğunu belirten Aydemir, kendisinin de 2002 ve bugünün tablosunu rakamlarla ortaya koyduğunu anlattı.

Yorumlar (0)