AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Burası sahra hastanesi değil, fuar alanı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor." şeklindeki açıklamalarına "Böyle bir hastane yok. Hastane denilen yer fuar alanında perdelerle bölmeler yapılmış bir yer." yanıtını verdi. 

GÜNDEM 13.04.2020, 16:40 13.04.2020, 16:46
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Burası sahra hastanesi değil, fuar alanı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalar tartışmaya yol açtı.

Kılıçdaroğlu, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Faturayı garip, gureba ödüyor. Laf söylemeyeyim, eleştirmeyeyim diyorum öyle bir noktaya geliyor ki tahammül edemiyorum. Liyakat, istişare denen bir şey var. Çağırırsın bu işin uzmanlarını 'Beyler ne diyorsunuz' dersiniz." şeklinde konuştu.

CHP liderinin açıklamasının ardından sahra hastanesinin görüntüleri paylaşıldı.

Bunun üzerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na yanıt geldi.

Çelik, söz konusu görüntüleri paylaşarak, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1000 yataklı sahra hastanesi yaptığını, Türkiye Cumhurbaşkanlığı’nın bunu yapamadığını” iddia ediyor. Böyle bir hastane yok. Hastane denilen yer fuar alanında perdelerle bölmeler yapılmış bir yer." ifadelerine yer verdi. 

Kılıçdaroğlu’nun ele aldığı konulara siyasi ciddiyet ve sorumlulukla yaklaşması gerektiğini kaydeden Çelik, Her zaman olduğu gibi olmayan hizmetleri var gibi göstermişler. Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı makamını olmayan şeyler üzerinden eleştirmeye çalışmışlar. Vatandaşlarımızı aldatmaya çalışmak bir siyasi parti için en kötü sicildir. Bu sicilin sürekli kabarmasından rahatsızlık duymaları gerekir. Bu salgın günlerinde olmayan hastaneyi var gibi göstererek siyaset yapmak affedilmez bir sorumsuzluktur." açıklamasını yaptı. 
 


 

Yorumlar (0)