AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na: Düşman sevindirmiştir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklendi. Yazıcı, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Düşman sevindirmiş, Türkiye karşıtı çevrelerin ekmeğine yağ sürmüştür." dedi.

GÜNDEM 15.10.2019, 18:14
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na: Düşman sevindirmiştir!

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM grup toplantısındaki açıklamalarına yönelik sert ifadeler kullandı.

Twitter'dan paylaşım yapan Yazıcı, tüm Türkiye'nin tek yürek kenetlendiği bir konuda Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın, milli bir duruş ve hassasiyete zarar verdiğini söyledi.

Yazıcı, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının, Barış Pınarı Harekatı'na karşı yapılan provakasyonlara ve karalama kampanyalarına apaçık "siyasi destek" olduğunu savundu. 

İşte Yazıcı'nın yaptığı paylaşımlar...

Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yeri geldi celallendiler, 'Ey Trump' diye başladılar. Trump bir ayağa kalktı, 'Brunson'u vermezsen görürsün gününü' dedi. Arkasından bir ses, 'Emret Trump' dedi, emrini yerine getirdi, yargı kararı olmaksızın papazı teslim etti. Kimin itibar kaybı; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin itibar kaybı. Zaten onda itibar olsa böyle bir sahneyi hazırlamaz. Eğer bir şey söylediysen arkasında duracaksın, arkasında duramayacağın sözleri etmeyeceksin, yutamayacağın lokmayı ağzına almayacaksın. Kalkıp, ey Trump diye başlayıp, bir süre sonra emret Trump diye gelirsen farklı bir tablo çıkar. Şimdi şakacı Trump'a geldik. Trump, aklına gelen her şeyi söylüyor, bizimki 'Trump şaka yapıyor' diyor. Nasıl şaka yapıyor hep beraber göreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Trump kadar aşağılayan başka bir dünya lideri çıkmamıştır. Bütün bu saldırılara, ağır laflara karşı tek kelime söz etmeyen bir iktidarla da Türkiye karşı karşıya gelmemiştir. İlk kez bunların döneminde oluyor."

 

Yorumlar (0)