Ailesinin gözü önünde darp ettiler! 2 kişi yakalandı

Malatya’da kafe işletmeciliği yapan E.D., dükkanını basan silahlı ve bıçaklı 3 kişi ile yaşadığı tartışma sonucu ailesinin gözü önünde darp edildi. 

GÜNDEM 10.05.2022, 10:35 10.05.2022, 10:38
Ailesinin gözü önünde darp ettiler! 2 kişi yakalandı

Olay, önceki gece Battalgazi ilçesinde saat 23.40 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, bölgede kafe işletmeciliği yapan E.D.’nin dükkânı, bıçak ve silah taşıyan 3 kişi tarafından basıldı. O sırada E.D.’nin kızı ve karısı da kafedeydi. 

3 kişinin toplu saldırısına maruz kaldı

Dükkanını basan şahıslarla sert bir tartışmaya giren E.D., kendilerini kafeden dışarı atmaya çalıştı. 3 kişinin toplu saldırısına uğrayan işletme sahibi, kanlar içinde kalarak yere yığıldı. Olay sırasında E.D.’nin karısı ve çocuğu büyük korku yaşadı. Yaşanan durum üzerine polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. 

Kafe önünde bir adet boş kovan bulundu

Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan E.D., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemede bir adet boş kovan bulundu. E.D.’nin silahın ateşlenmesi ile sol bacağından yaralanmış olabileceği iddia edildi. İşletme sahibinin sol bacağındaki yaranın bıçaktan mı yoksa mermiden mi kaynaklandığı yapılacak olan tetkiklerin ardından netlik kazanacak. 

2 zanlı yakalandı, 1 kişi hala aranıyor

Olay sonrası panikle bölgeden kaçan 3 zanlıdan 2’si cadde üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. 1 kişiyi arama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıslar, işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edilecek. 

Yorumlar (0)