Ahmet Hakan-Bülent Arınç kavgasında üçüncü taraf: Kedi Sekter 

Ahmet Hakan ve Bülent Arınç arasında birkaç gündür devam eden atışmalarda artık 3’üncü bir taraf var: Ahmet Hakan’ın kedisi Sekter. Bugün Sekter’in ağzından Bülent Arınç’a bir mektup yazıldı ve mektupta yardım istendi. Ahmet Hakan, kedisinin ağzından yazdığı mektupta, “Kurtar beni Bülent Abi” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 02.12.2021, 17:18 04.12.2021, 12:08
Ahmet Hakan-Bülent Arınç kavgasında üçüncü taraf: Kedi Sekter 

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ve Gazeteci-Yazar Ahmet Hakan arasındaki tartışma dinmiyor. Ahmet Hakan’ın gazetesindeki köşede yayınladığı yazıda Bülent Arınç’a çıkışmasının üzerine Bülent Arınç da dün, bir sayfayı bulan bir karşılık vermişti. “Babanın kemiklerini sızlattın”, “güzel günlerini sattın”, “entel maganda” ifadelerini kullanan Bülent Arınç, açıklamasında ayrıca “Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedine bile acıyorum.” cümlelerini kullandı. 

“Beni kurtar Bülent abi” 

Ahmet Hakan da Sekter’li göndermenin üzerine bir yazı yayınladı. Kedisi Sekter’in ağzından bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan, şunları yazdı: “Fotoğraflarıma bakanlar Ahmet Hakan’dan çektiklerimi fark etmiyordu ama çok şükür nihayet bunu fark eden biri oldu: Bülent Arınç. Bu adam sana yaptıklarının aynısını bana da yapıyor. Biraz daha zorlarsa ben de bunun karşısına rakip olarak çıkarım. Beni bu adamın elinden kurtar Bülent Abi.” 

Kedi Sekter'in ağzından yazılan yazının tamamı şu şekilde:



















Yorumlar (0)