Ahlaksızların hepsi de özür diledi

Bir günlük bebeğe, doğum acısını hâlâ üzerinde iken bir anneye ve temsil ettiklerini düşündükleri inanç nedeniyle bir babaya ahlaksız ifadelerle sosyal medyadan saldıran insan artıkları, Emniyet'teki ifadelerinde aileden özür diledi.

GÜNDEM 02.07.2020, 11:44
Ahlaksızların hepsi de özür diledi

Esra-Berat Albayrak çiftinin dördüncü çocukları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ise sekizinci torunları Hamza Salih'in doğduğu ve gözlerini dahi açamadığı ilk gün Albayrak ailesine yapılan insanlık dışı ve ahlaksız paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan klavye delikanlısı mahlukatların hepsi de Emniyet'teki ifadelerinde Esra Albayrak ve Berat Albayrak çiftinden özür diledi.

2 şüpheli daha adliyeye sevk edildi

Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak ve henüz doğmuş bebekleri Hamza Salih Albayrak'ı hedef alan haysiyetsiz paylaşımlar sebebiyle İstanbul'da gözaltına alınan 2 şüpheli daha adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 zanlının da emniyetteki işlemleri sona erdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ar-Ge Bilgi İşlem Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 36 yaşındaki zanlı Mehmet Fatih K. ve 42 yaşındaki Muammer K. Çağlayan Adliyesine sevk edildi.

Zanlılar emniyetteki ifadelerinde, paylaşımlarından dolayı pişman olduklarını belirterek, Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak ile 1 günlük bebekleri Hamza Salih Albayrak'tan özür dilediklerini söylediler.

Diğer taraftan soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı çıkarılan 8 kişiden 7'si yakalanırken, yakalananlardan yaşı küçük şüphelinin Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, 7 zanlıdan 4'ünün ise dün emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan 8 kişiden bulunamayan diğer zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Dün Ercan Bozdağ tutuklanmıştı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde ise dün gözaltına alınan Ercan Bozdağ, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye götürülmüş ve şüpheli, savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

Zanlı Ercan Bozdağ, Bakan Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ve 1 günlük bebekleri Hamza Salih'i hedef alan ağır hakaret içerikli yorumunun ardından, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Yorumlar (0)