Afyonkarahisar’da öğrenci servisi devrildi: 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde ilkokul öğrencilerini taşıyan servis önce devrildi. 4’ü öğrenci olmak üzere 5 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi de yaralandı. 

GÜNDEM 11.10.2021, 12:12 11.10.2021, 12:15
Afyonkarahisar’da öğrenci servisi devrildi: 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesine bağlı olan Çatağıl köyü yakınlarındaki ilkokula öğrenci taşıyan minibüs şeklindeki servis, devrildi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın gerçekleştiğini bildiren vatandaşların ihbarı ile birlikte olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 



İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti 

Olay yerine gelen ekiplerin ilk belirlemelerine göre 4’ü öğrenci olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ile 2 öğrenci de yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken sonrasında Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere sevk edildiler. 



Vali ve Belediye Başkanı kaza mahallinde inceleme yaptı 

Hızlı şekilde olay yerine intikal eden Afyonkarahisar Valisi Gökmen çiçek, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve Belediye başkanı Mehmet Zeybek olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın duyulmasının hemen ardından olay mahalline akın eden öğrenci yakınlarının ise sinir krizi geçirdiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 







Yorumlar (0)