Afgan gruplar arasındaki kavga kanlı bitti

Daha öncesinden aralarında husumet olan Afganistanlı iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi sırtından bıçaklandıktan sonra 2 metre yükseklikten aşağı atıldı. 

GÜNDEM 04.05.2021, 11:09 04.05.2021, 17:24
Afgan gruplar arasındaki kavga kanlı bitti

Afgan gruplar arasında çıkan bıçaklı kavganın görüntüleri ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Önce bıçakladılar sonra aşağı fırlattılar

21 Nisan’da İstiklal Mahallesinde meydana gelen olayda daha öncesinden aralarında husumet olduğu öğrenilen Afganistan uyruklu iki grup arasında tartışma başladı. Sözlü başlayan tartışma çok geçmeden yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. 

Kavga sırasında sırtından bıçaklanan bir kişi daha sonra 2 metre yükseklikten aşağı atıldı. Vatandaşların, olayı emniyet birimlerine bildirmesiyle kavgaya karışanlar olay yerinden kaçtı.

Yakalanıp sınır dışı edildiler

Olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleye alan Esenyurt Asayiş Büro Ekipleri, kavgaya karışan kişileri kısa süre içinde tespit etti. 8 farklı adrese operasyon yapan emniyet birimleri, kavgaya karışan 11 Afgan uyruklu şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlardan 11’nin, ülkeye yasa dışı şekilde giriş yaptığı öğrenilirken mahkemeye sevk edilen11 kişiden 6’sı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer 5 kişi ise sınır dışı edildi.
 

Yorumlar (0)