Adrese teslim e-Devlet şifresi için uygulamalı video hazırlandı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, 65 yaş üstü vatandaşların e-Devlet şifrelerini adreslerine ne şekilde isteyebilecekleri konusunda uygulamalı bir video hazırladı.

GÜNDEM 19.04.2021, 12:09 19.04.2021, 18:23
Adrese teslim e-Devlet şifresi için uygulamalı video hazırlandı

Adrese teslim e-Devlet şifresi için hazırlanan videoda, vatandaşların e-Devlet şifrelerine hangi yolla ulaşıp ikametlerine nasıl isteyecekleri anlatılıyor.

Gelen taleplere göre video hazırlandı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, videonun hazırlanışına yönelik yaptığı açıklamada adrese teslim e-Devlet şifresinin nasıl alınacağına dair kendilerine birçok soru gelmesi üzerine böyle bir uygulamaya gittiklerini söyledi.

65 yaş üstü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, e-Devlet şifresinin adrese nasıl isteneceği ve hizmetten nasıl yararlanılacağı konusunda bilgilendirilmeleri amacıyla video hazırlandığını kaydeden Taha Koç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kısa paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi, "Kıymetli büyüklerimiz, bizlere yönelttiğiniz çok sayıda ki sorularınızın ardından böyle bir video hazırlayarak hizmetinize sunduk. Bu videoda e-Dvelet şifrenizi adresinize nasıl isteyeceğiniz ve hizmetten nasıl faydalanacağınız detaylıca anlatılmıştır.”

Yorumlar (0)