Adıyaman’da ehliyetsiz sürücü ortalığı birbirine kattı! Duvara çarparak durdu

Adıyaman’da polislerin denetiminden kaçan ve ekipleri arkasına takarak dur uyarılarını dikkate almayan ehliyetsiz sürücü, ilk olarak bir araca sonrasında da bahçe duvarına çarptı ve yaralandı.

GÜNDEM 04.07.2022, 17:45 05.07.2022, 15:00
Adıyaman’da ehliyetsiz sürücü ortalığı birbirine kattı! Duvara çarparak durdu

Alınan bilgilere göre, olay Cumhuriyet Mahallesi üzerinde gerçekleştirilen polis denetiminde yaşandı. 02 FN 060 plakalı araçla kontrol bölgesinde durmayarak uzaklaşmaya çalışan Samet A., polisleri peşine taktı.

Uyarıları dikkate almadı

İkazlara uymayan Samet A. ve polis ekipleri arasında kovalamaca meydana geldi. Polisleri arkasına takan ehliyetsiz sürücü uzun süre uyarılara kulak asmadı.

Önce farklı bir araca, sonra duvara çarptı

Samet A. kovalamanın yaşandığı sırada Cumhuriyet Mahallesi üzerinde trafikte devam eden Abdurrahman K. yönetimindeki 02 ABF 696 plakalı araca arkadan vurdu. Çarpışma sonrasında aracın kontrolünü kaybeden Samet A.’nın idaresindeki araç, yol kenarında bulunan bir sitenin bahçe duvarına çarptı.

Duvara çarpan araç alev aldı

Bu sırada aracın motor bölümü bir anda alev aldı. Durumu fark eden polis ekipleri çıkan yangını söndürmek için araca müdahalede bulundu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ehliyetsiz sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Gerçekleştirilen müdahale sonrasında Samet A. ambulansla, Adıyaman Araştırma ve Eğitim Hastanesine götürüldü.

Yaşanan olay sonrasında güvenlik güçlerini soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar (0)