Adana’da şafak vakti 'Cono aşireti'ne operasyon: Çok sayıda gözaltı...

Adana ilinde yağma, hırsızlık, gasp vaadiyle insanları kandırarak haksız menfaat elde ettiği öne sürülen ‘Cono Aşireti’ne yönelik helikopterlerin de katıldığı büyük bir operasyon düzenlendi. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyona katılan özel harekat timleri evlerin kapısını koçbaşlarıyla kırarak açtı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 16.10.2021, 11:08 16.10.2021, 12:34
Adana’da şafak vakti 'Cono aşireti'ne operasyon: Çok sayıda gözaltı...

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gasp Büro Amirliği’ne bağlı ekipler çeşitli vaatlerle dolandırıcılık suçlarına karıştığı iddia edilen ‘Cono Aşireti’ne yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Helikopter desteği verilen operasyonda görev alan özel harekat timleri baskın yapılacak evlere koçbaşlarıyla girdi. Evlerde yapılan aramalar sonucunda ele geçirilen şüpheliler ellerine kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi.

Güvenliği özel harekatçılar sağladı

Operasyona konu olan şüphelilerin evlerinde geniş bir arama çalışması gerçekleştiren özel harekat timleri, baskının yapıldığı mahallede de uzun namlulu silahlar ile güvenlik önlemlerini aldı. Gözaltına alınan zanlılar yapılan sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak amacıyla emniyet birimlerine getirildi. Operasyonla ilgili detaylar daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Yorumlar (0)