Adana’da kan donduran infaz!

Adana’da, sokakta yürüyen Y.G. isimli vatandaş, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından önü kesilerek başından vuruldu. Ağır yaralı olarak tedavisi süren Y.G.’nin hayati tehlikesi bulunuyor. 

GÜNDEM 19.04.2022, 10:09 19.04.2022, 18:07
Adana’da kan donduran infaz!

Kan donduran olay, Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre Y.G., sokakta yürürken bir anda karşısına silahlı biri çıktı. Elindeki tabancayı Y.G.’nin kafasına doğrultarak ateş eden kimliği belirsiz kişi, hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Aile yakınları tarafından hastaneye götürüldü 

Silah seslerinin duyulması ile birlikte bölgeye gelen aile yakınları, Y.G.’nin ağır yaralı olarak yerde yattığı gördü. Büyük bir panik yaşayan bölge sakinleri, Y.G.’yi hemen hastaneye götürdü. Yaşanan durum üzerine emniyet ekipleri de silahlı yaralamanın gerçekleştirildiği noktaya giderek çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. 

Y.G.’yi vuran kişinin kimliği henüz tespit edilemedi

Özel bir hastanede gerçekleştirilen ilk tedavi sonrası Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürülen ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilen Y.G.’yi kimin vurduğu ise henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan emniyet güçleri, zanlının izin bulabilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Yorumlar (0)