Adana'da su kuyusu faciası: 4 ölü

Adana'da su kuyusu açmak için kazı yapan aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM 03.08.2020, 17:42
Adana'da su kuyusu faciası: 4 ölü

Adana ili merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusu açmak isteyen adam, ona yardım eden karısı, oğlu ve kardeşi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Bozcalar Mahallesi'nde, su kuyusu açmak için kazı yapan Haluk Karahan isimli aile babanın yardımına oğlu Ömer Karahan, karısı Havva Karahan ve kardeşi Sefa Karahan geldi.

Su kuyusundan uzun süredir 4 kişinin de çıkamadığını gören çevredekiler önce kuyuya yaklaşarak içine bakmak istediler ardından bir şey yapamayacaklarını düşünerek durumu 156 Jandarma, 110 İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbar etti.

Ekipler, su kuyusuna giren ve bir daha çıkamayan 4 kişinin cansız bedenlerinin kuyu içinde olduğunu doğruladıktan sonra cesetleri su kuyusundan çıkarmak için çalışma başlattı.

Adana Valisi Süleyman Elban, gazetecilere yaptığı açıklamada, su kuyusunda 4 kişinin hayatını kaybettiğini kaydederek, su kuyusuna bir kişinin düştüğünü, diğerlerinin ise düşen kişiyi kurtarmak isterken hayatlarını kaybettiğini söyledi.

Adana Valisi Süleyman Elban olayı "düşme" olarak açıklarken, aynı aileden 4 kişinin, suya ulaşmak isterken bölgedeki metan gazından etkilendiği ihtimali de değerlendiriliyor.

Yorumlar (0)