Adana'da Kripto cinneti! Eşini öldürdü, intihar etti

Adana’da kripto para piyasasında 450 bin liraya yakın para kaybettiği için cinnet getiren ve önce eşi Melike Yağmur Uyaner’i vuran, ardından intihar girişiminde bulunan Yunus Emre Uyaner, 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 01.01.2022, 17:06 01.01.2022, 17:49
Adana'da Kripto cinneti! Eşini öldürdü, intihar etti

İddiaya göre olay, 27 Aralık günü sabah 09.00 sıralarında, Adana’nın Seyhan ilçesindeki müstakil bir evde yaşandı. 

450 bin lira kaybetti, cinnet getirdi

Dolmuş şoförlüğü ile uğraşan 28 yaşındaki Yunus Emre Uyaner, tartıştığı 7 senelik eşi 28 yaşındaki Melike Yağmur Uyaner’e silahla ateş etti. Başından yaralanan Uyaner, bir anda kanlar içerisinde yerde kaldı. Ardından cinnet getiren koca, silahı başına dayayıp, intihar girişiminde bulundu.

Baba Hakan Uyaner’in ihbarı sonrası sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Seyhan Devlet Hastanesine götürüldü. 

Cinnet getiren koca, 5 gün sonra öldü

Yaklaşık olarak 2 ay evvel Yunus Emre Uyaner’in kripto para piyasasında 450 bin lirasını kaybettiği ve bu sebeple bunalıma girdiği iddia edildi. Hastanede tedavi altına alınan Melike Yağmur Uyaner, 28 Aralık’ta yaşamını yitirirken, Yunus Emre Uyaner ise olaydan 5 gün sonra bugün hayata gözlerini yumdu. Uyaner’in Adli Tıp Kurumu morguna götürülen cenazesi, otopsiden sonra toprağa verilecek. 

Yorumlar (0)