Adana'da canlı bomba paniği

Adana’da devriye görevi icra eden mahalle ve çarşı bekçileri, şüpheli bir şahsın üzerinde bomba düzeneği gördü ve şahsı etkisiz hale getirdi. Bölgeye çağrılan bomba imha ekibi, şüpheli şahsın üzerindekinin düzeneğin bomba düzeneği olduğunu tespit ederken, düzenekte patlayıcı madde bulunmadığını belirledi. Şüpheli şahıs, terör ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÜNDEM 07.04.2022, 01:30
Adana'da canlı bomba paniği

Söz konusu olay, Seyhan ilçesindeki Sarıyakup Mahallesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiler doğrultusunda, bölgede devriye görevi icra eden mahalle ve çarşı bekçileri, Ö.B. adlı bir şahsın üzerinde bomba düzeneği olduğunu gördü. Şüpheli şahsı etkisiz hale getiren bekçiler, durumu polise bildirdi. 

Bomba düzeneği tespit edildi

Bölgeye intikal eden bomba imha, özel harekat ve çok sayıda asayiş ekibi, yurttaşları bölgeden uzaklaştırdı. Özel harekat timleri ise muhtemel bir saldırıya karşı, bölgede uzun namlulu silahlarla yoğun güvenlik tedbiri aldı. Bomba imha uzmanları tarafından gerçekleştirilen çalışmada, şüpheli şahsın üzerindeki bomba düzeneğinde patlayıcı madde olmadığı tespit edildi.

Gözaltına alındı

Terör ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.B., karakola götürüldü.

Olay ile ilgili olarak başlatılan tahkikat sürüyor.

Yorumlar (0)