Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı: Yeni projesini Instagram'dan açıkladı

Geçtiğimiz dönemde Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın hisselerinin bir kısmını satın alan Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard kulübüyle yollarının ayrıldığını ve İngiltere’de bir kulüp satın alacağını açıkladı.

GÜNDEM 26.04.2021, 17:40 27.04.2021, 22:07
Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı: Yeni projesini Instagram'dan açıkladı

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz dönemde yüzde 25 hissesini satın aldığı Fortuna Sittard kulübündeki ortaklıktan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

İngiltere’den takım alacak

Geçtiğimiz günlerde Hollanda’da, Acun Ilıcalı’nın Fortuna Sittard Kulübü’nde daha fazla hisse sahibi olmak istediğini fakat bir diğer Türk ortağı Işıtan Gün’ün bunu onaylamadığı yönünde haberler çıkmış ve bu gelişmeyle birlikte Acun Ilıcalı’nın ayrılığa ilişkin harekete geçtiği iddia edilmişti. Ayrılık iddiaları üzerine bir açıklama yapan F. Sittard Başkanı Işıtan Gün, görüşmelerin iyi bir atmosferde gerçekleştiğini ve ayrılık olsa bile tatsız bir şekilde olmayacağını açıklamıştı.

Işıtan Gün’ün açıklamasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard Kulübü’ndeki yatırımlarına son verdiğini ve artık yoluna İngiltere’de devam ederek İngiltere’den bir kulüp satın alacağını açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, alt sıralardayken dahil oldukları kulübü iyi yerlere getirdiklerini ifade eden Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarının İngiltere Ligi’nden bir kulüp satın alarak devam edeceğini ifade ederek Fortuna Sittard ile ilişkilerine son verdiğini duyurdu.

Yorumlar (0)