Acil servis doktoru tutuklandı! Kundaklama, sokak hayvanı öldürme şimdi de tecavüz!

Geçtiğimiz yıllarda Uşak'ta komşularının arabasını ve evini kundaklama, alkollü bir şekilde tüfekle sokak köpeğini öldürme suçları dolayısıyla gözaltına alınıp serbest kalan pratisyen doktor, Kovid-19 şüphesiyle muayene ettiği kadına tecavüz ettiği iddiası üzerine tutuklandı. 

GÜNDEM 17.01.2022, 15:58
Acil servis doktoru tutuklandı! Kundaklama, sokak hayvanı öldürme şimdi de tecavüz!

İddiaya göre, Uşak'te bir eğlence mekanında görev alan Yağmur G. adlı genç kadın, rahatsızlanması üzerine Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Şiddetli baş ağrısı bulunan ve Kovid-19 şüphelisi olan Yağmur G., pratisyen B.Y. tarafından muayene edildi.

Sokak köpeğini öldürüp serbest kalmıştı, şimdi tecavüzden tutuklandı

Tedavisi için doktor tarafından ilaç verilen ve serum taktırılan Yağmur G., sonuçlarını almak için girdiği doktorun odasında alkolün de etkisiyle bayıldı. Uyandığı zaman çamaşırlarının çıkarıldığını gören Yağmur G., tecavüze uğradığı iddiası üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ekipler tarafından gözaltına alınan doktor B.Y., mahkeme tarafından tutuklandı. 



Hastasına tecavüz ettiği iddiası sonrası tutuklanan doktor B.Y. hakkında, geçtiğimiz yıllarda komşularının arabalarını ve evlerini kundakladığı, 2020'de ise alkol alarak tüfekle bir sokak köpeğini vurarak öldürdüğü iddiası üzerine işlem yapıldığı öğrenildi. Sokak köpeğinin öldürülmesi ile ilgili davada gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılan B.Y., serbest bırakılmıştı.

Yorumlar (0)