Acı haber! 2 şehit, 1 yaralı

Pençe-Kaplan operasyon bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerin roketatarlı saldırısında 2 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı.

GÜNDEM 18.09.2020, 08:27 18.09.2020, 16:25
Acı haber! 2 şehit, 1 yaralı

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde 2 askerimizin şehit olduğu, 1 askerimizin ise yaralandığı belirtildi.

MSB'den (Millî Savunma Bakanlığı) yapılan yazılı açıklamada, 17 Eylül 2020 tarihinde Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir üs bölgesine bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından roketatar ile taciz atışı yapıldığı ve taciz atışı neticesinde 2 kahraman Türk askerimizin şehit olduğu, 1 kahraman Türk askerimizin de yaralandığı duyuruldu.

Yaralanan kahraman askerin derhal hastahaneye kaldırıldığına dair ifade kullanılan yazılı açıklamada, 2 kahraman silah arkadaşlarının şehadeti ve 1 kahraman silah arkadaşlarının yaralanmasına neden olan saldırı sebebiyle derin bir acı ve üzüntü içinde olunduğu vurgulanarak, saldırıda yaşamını yitiren aziz şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralı kahraman Türk askerine de acil şifalar dilendi.

Yorumlar (0)